DEĞERLİYİZ

DEĞERliyiz  

 

Proje hakkında

Toplumlar değerleriyle var olan ve kendini devam ettiren oluşumlardır. Günümüzde teknoloji ile gereğinden fazla zaman geçiren çocuklarımızla milli kültürümüze ait değerlerimizi çeşitli etkinliklerle kazandırmak, iletişim becerileriyle donanmış bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz.

HEDEFLER

Değerlerimizi Türk büyükleri ile tanımak,
Değerlerimiz içselleştirmek,
Bilgi ve İletişim Teknolojileri kullanımı konusunda beceri kazanımı,
Sunuş ve kendini ifade etme becerileri kazanılması
Dil becerilerini geliştirmesi

ÇALIŞMA SÜRECI

* Projeye gönüllü öğrencilerin katılması sağlanacak olup, proje süresince her ay düzenli olarak Adobe connect programı ile toplantı yapılması planlanmaktadır. Projede tüm ortaklara eşit şekilde görev paylaşımı yapılmış olup, proje planında açıkça görev paylaşımı ve zaman çizelgesi belirtilecektir . Öğrenci ve öğretmenlere ön test son test uygulayarak proje değerlendirmesi yapılacaktır. Proje sürecince okul web siteleri,eba , blog sayfası kullanılarak ve sosyal medya hesapları ile yaygınlaştırma faaliyetleri gerçekleştirecektir.

BEKLENEN SONUÇLAR

Projemiz uygulanmaya başlandığı andan itibaren blog sayfası ve sosyal medya hesapları oluşturulacak ve proje ortaklarının yer aldığı işbirlikçi bir e-kitap hazırlanacaktır. Tüm ortakların katılacağı şiir yazma çalışması yapılacaktır.

• Ekitap
• Şiir

09-03-202109-03-202109-03-202109-03-202109-03-202109-03-2021



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 1  kişi beğendi